Check je ambitie: 


Wil ik teamleider in de zorg worden?


Ben jij een verpleegkundige met ambitie en blijf je maar twijfelen of je teamleider in de zorg wilt worden?

Stop met twijfelen en leer hoe je naar een nieuwe uitdaging in de zorg kunt groeien,

zonder te wachten op die ene kans als jouw eigen teamleider weggaat.

Ervaren begeleiding:

Saskia en Mariska hebben samen bijna 50 jaar ervaring in de zorg en zijn ook doorgegroeid naar verschillende functies


Vergroot werkplezier:

Als je weet waar je blij van wordt in je werk, kun je die taken vaak uitbreiden. Wij leren je hoe!


Stappenplan:

Door de stap voor stap aanpak, werk je je twijfels weg en ben je altijd voorbereid als er een leuke functie voorbij komt.Blijf je werk met plezier en energie doen. 

Benut de kennis en expertise van FlowFabriek als het tijd is voor een volgende stap.


Saskia Brons en Mariska Wassenburg zijn de drijvende kracht achter FlowFabriek. Met liefde en plezier leren ze jou in deze cursus om te stoppen met twijfelen en te starten met doen. Zelf zijn ze ervaringsdeskundigen als het gaat om door te groeien binnen de zorg.

Van verpleegkundige naar de teamleider, van operatieassistent naar praktijkopleider. Twee voorbeelden van switchen van functie. Maar wist je dat je ook binnen je functie kunt werken aan een nieuwe uitdaging? Je hoeft dus niet te wachten op “het perfecte moment”. Sterker nog; daar ontstaat die onzekerheid en druk! 

Dus kies ervoor om nu eens voor jezelf te zorgen en transformeer die twijfel naar een actieplan waar jij energie van krijgt!

Energieboost

Saskia en Mariska hebben mij echt aangestoken met hun enthousiasme en andere kijk op de zorg.Ze zijn enthousiast, bereikbaar voor vragen en down to earth. Ik kan alle vragen stellen en het werkboek is zo leuk om in te vullen. Nooit gedacht dat ik dit met trots aan mijn leidinggevende zou laten zien.

Aanrader

De cursussen die FlowFabriek geeft zijn ontzettend leuk! Allereerst omdat het leuk is om met zelfontwikkeling bezig te zijn, maar vooral omdat de inhoud echt klopt bij het werken in de zorg.

Veel ervaring en kennis: 

 Ik leer enorm veel van Saskia en Mariska. Ze hebben veel kennis en ervaring. Ik vind het heel fijn dat ze je echt op weg helpen en je altijd willen helpen.

Blijf die zorgtopper en investeer in jezelf!

Check je Ambitie: 

Wil jij teamleider in de zorg worden?

De cursus bestaat uit:

  • een online talententest: Vul in 15 minuten de test in. Je ontvangt vervolgens van ons een top 3 van jouw talenten en hoe deze jou tot een goede teamleider maken
  • een online webinar met Q&A: leer alles over de vaardigheden van de beste teamleiders en hoe je die kunt oefenen in je huidige werk. Tijdens het webinar kun je al jouw vragen stellen. En dit kan anoniem als je dat wilt.


Je leert: 

  • Welke kwaliteiten jij al bezit die jou tot een goede teamleider maken 
  • Welke vaardigheden de beste teamleiders in de zorg beheersen
  • Hoe je binnen je huidige functie al kunt oefenen om nieuwe vaardigheden aan te leren te stoppen met twijfelen of je dit nu wel of niet moet doen


PS. Je kunt je helaas nu niet beginnen met de cursus. Hou onze socials in de gaten voor de nieuwe start data! Wel kun je je alvast inschrijven voor de wachtlijst!