Onze producten

TEAMKRACHT

De teamkracht aanpak draagt bij aan betere teamprestaties, meer tevredenheid en werkplezier bij medewerkers en leidinggevenden.  

Verloopt de samenwerking binnen het team stroef, blijft het ziekteverzuim hoog, loop je er als leidinggevende helemaal op vast en blijft het structureel veranderen steken in de waan van de dag? Dan is TEAMKRACHT een passende veranderaanpak. 

ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Check je Ambitie: 

Wil jij teamleider in de zorg worden?

De cursus bestaat uit:

  • een online talententest: Vul in 15 minuten de test in. Je ontvangt vervolgens van ons een top 3 van jouw talenten en hoe deze jou tot een goede teamleider maken

  • een online webinar met Q&A: leer alles over de vaardigheden van de beste teamleiders en hoe je die kunt oefenen in je huidige werk. Tijdens het webinar kun je al jouw vragen stellen. En dit kan anoniem als je dat wilt.


Je leert: 

  • Welke kwaliteiten jij al bezit die jou tot een goede teamleider maken 

  • Welke vaardigheden de beste teamleiders in de zorg beheersen

  • Hoe je binnen je huidige functie al kunt oefenen om nieuwe vaardigheden aan te leren

  • Te stoppen met twijfelen of je dit nu wel of niet moet doen


PS. Je kunt je helaas nu niet beginnen met de cursus. Hou onze socials in de gaten voor de nieuwe start data! Wel kun je je alvast inschrijven voor de wachtlijst!


1 op 1 Coaching voor Zorgmedewerkers

Voel jij je vastlopen in je werk en blijf je maar twijfelen hoe je dit moet oplossen? Heb je al een aantal keer zelf iets geprobeerd te veranderen, maar lijkt het alsof niks helpt om je werkplezier te verbeteren? Maak dan gebruik van onze 1 op 1 coaching. Laagdrempelig, concreet, direct toepasbaar in je werk en niet zweverig.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Eerste hulp bij …

Bespreken

Als steuntje in de rug hebben wij een checklist gemaakt, zodat jij van balen van f*ckups naar succesvol verbeteren met jouw team en MT gaat. 

Eerste hulp bij …

jouw Nieuwsbrief

Wij hebben voor jou een Eerste hulp bij jouw Nieuwsbrief gemaakt  zodat het vullen geen ‘moetje’ meer is maar een ‘eitje’!

Eerste hulp bij …

Verpleegkundig zeggenschap

Vanaf 1 juli 2023 gaat de wet zeggenschap in. Dit betekent dat zorgverleners kunnen meepraten over besluiten die hun werk aangaan. 

Maar hoe richt je dit nu in binnen een zorginstelling? Download onze gratis checklist!

Eerste hulp bij …

Het weglekken van je werkmotivatie

Werk je in de zorg en merk je dat je motivatie voor je werk langzaam weglekt? Voel je je vastzitten in een neerwaartse spiraal en wil je weer grip krijgen op je werkplezier? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou! Ontvang nu onze gratis PDF waarin we een praktische aanpak met je delen die je direct kunt toepassen om je werkmotivatie te herstellen en je werkplezier nieuw leven in te blazen. Het is tijd om die neerwaartse spiraal te doorbreken en weer vol enthousiasme en energie aan het werk te gaan. GO! GO! GO!

Schrijf je in voor onze nieuwbrief

Dan houden wij je op de hoogte!

Op zoek naar iets specifieks?