De Onderzoekskoffer van FlowFabriek:

Als teamleider is het belangrijk overzicht te houden over al jouw dagelijkse taken. Daarom hebben wij onze onderzoekskoffer bedacht, met verschillende tools voor teamleiders! Of je nu te maken hebt met meerdere rollen of verschillende teams, met onze tool kun je moeiteloos prioriteiten stellen en verwarring verminderen.


Kies voor duidelijkheid en efficiëntie. Kies voor onze tools!


Bestel nu!

Weekplanning

Checklist

De drie tools zijn ontwikkeld voor TEAMLEIDERS!

Weekplanning

8,95,-

 5,95,-

  • Het managen van hun weekplanning en taken


Deze tool is specifiek ontworpen voor verpleegkundigen die in combinatiefuncties werken, om hen te helpen bij het beheren van hun drukke agenda's.

Juist door eenvoudige en effectieve manier van taken plannen en prioriteiten te stellen, wordt verwarring over verschillende rollen wordt verminderd!

Door wekelijks de planning in te vullen, behouden verpleegkundigen overzicht en kunnen ze beter omgaan met de verwachtingen van leidinggevenden en teams.

Download nu!


Checklist

11,95,-

5,95,-
  • Het voorbereiden en evalueren van hun functie met duidelijke afspraken!


De Checklist tool is bedoeld voor verpleegkundigen in combinatiefuncties om hen te helpen bij het voorbereiden en evalueren van hun taken. Het stelt hen in staat om duidelijke afspraken te maken met leidinggevenden over doelen, taken en verwachtingen.

Door vooraf afspraken te maken, kunnen verpleegkundigen valkuilen vermijden en kunnen zij gerichter te werk gaan!

Download nu!


Check ook onze gratis tool!

Draagvlak in actie 

5,95

 GRATIS!

  • Bij het behouden van draagvlak binnen het team!

De tool hebben we ontwikkelt om inzicht te bieden aan teamleden over het werk van verpleegkundigen en waar ze hulp bij nodig hebben. Deze tool dient als communicatiemiddel tussen de verpleegkundigen en het team, waardoor verwarring over taken en doelstellingen wordt verminderd. 

Daarnaast  helpt deze tool ook bij het creëren van begrip en betrokkenheid bij het onderzoek en de taken van de verpleegkundigen!


Download nu!


De aanpak is niet informeren en overtuigen, maar informeren en advies ophalen. Zo krijg je draagvlak EN een werkbare aanpak voor iedereen die een bijdrage levert aan het onderzoek

Positiviteit

Mariska en Saskia werken met een waarderende benadering en een flinke dosis enthousiasme.

Andere kijk

Je krijgt een nieuwe kijk op leidinggeven door onze HR en leren &ontwikkelen achtergrond. Je zult merken wat een verschil dit maakt op momenten dat jouw werkdruk erg hoog is.

Kennisdelen

Kom erachter dat je niet alleen staat in je dagelijkse uitdagingen en maak gebruik van de kennis en ervaring van collega teamleiders.

Zij zijn enthousiast:

Postiviteit

Mariska en Saskia werken met een waarderende benadering en veel enthousiasme. Ik ga met vertrouwen aan de slag met mijn actieplan en dat terwijl ik echt het gevoel had helemaal vast te lopen met mijn team. 

Veel ervaring en kennis

Heel bijzonder hoe ze met een frisse blik en nieuwe invalshoeken naar lastige werk vraagstukken kijken. Je kunt goed merken dat Mariska en Saskia veel ervaring hebben. Ik kwam er zelf niet uit en had al lang lopen piekeren. Maar nu weet ik wat ik eraan kan doen om constructief uit die lastige situatie te komen op een manier die bij mij past. 

Laagdrempelig:

Je kunt alles vragen en bespreken met Mariska en Saskia. Ik weet nu dat door wat simpele aanpassingen te doen in mijn stijl van leidinggeven, ik het team nu veel beter kan ondersteunen. En daardoor veel beter de teamkwaliteiten kan benutten.  

Meer over ons:

Mariska en Saskia zijn nieuwsgierig en interviewden verpleegkundigen in een combifunctie om te ontdekken wat de uitdagingen zijn als je verpleegkundig onderzoek en werken aan bed combineert. Besef je even dat je onderdeel uitmaakt van 2 afdelingen, je vaak 2 leidinggevenden hebt en 2 keer zoveel collega’s hebt dan eerst!

Wil je dit combineren met structuur, focus EN zonder eeuwig schuldgevoel? Dan vraagt dit om een daadkrachtige aanpak. Daarom ontwikkelen we op dit moment de onderzoekskoffer; een handige toolbox die je helpt bij goede gesprekken, heldere documentatie en draagvlak.


Door deze tools willen we de verwarring, weerstand en overweldiging verminderen, zodat verpleegkundigen met meer vertrouwen en effectiviteit hun combinatiefuncties kunnen uitvoeren. En zo behouden we werkplezier in de zorg!

De Weekplanning!

5,95,-

Deze tool helpt ook om de balans tussen de verschillende functies te behouden en overbelasting te voorkomen. Het is een praktisch hulpmiddel om de efficiency te verbeteren en stress te verminderen voor verpleegkundigen die in een spagaat zitten tussen hun diverse verantwoordelijkheden.

Met de Weekplanning tool kunnen verpleegkundigen meer controle krijgen over hun werkweek en hun taken effectiever uitvoeren.

Koop nu!


Klein prijsje, groot (werk) plezier!

De Checklist 

5,95,-

Met de Checklist tool kunnen verpleegkundigen zich beter voorbereiden op hun functie en deze regelmatig evalueren, waardoor ze zichzelf en hun teams effectiever kunnen ondersteunen!

Deze tool biedt een gestructureerde aanpak om te voorkomen dat verpleegkundigen onvoorbereid in hun nieuwe rol stappen en geeft hen richting. Het is een onmisbaar instrument voor effectief functioneren in combinatiefuncties en het helder krijgen van wederzijdse verwachtingen.

Koop nu!
Klein prijsje, groot (werk) plezier!

Of test onze gratis tool!

Draagvlak in actie!

Wil jij je combifunctie in de zorg met meer plezier en energie uitoefenen? Download dan nu onze gratis tool!

Je gegevens zijn veilig bij ons.