GRATIS

Onderzoekskoffer voor combifunctie in de zorg

TOOL 1: Draagvlak in actie!

Loop jij ook tegen een muur aan op de afdeling als het gaat over verpleegkundig onderzoek? Of ziet jouw leidinggevende het als een mooie hobby en sta je bij de eerste zieke direct weer in de zorg op je onderzoeksdag?

Wij weten hoe frustrerend dit kan zijn.


Draagvlak in actie, deze tool helpt je:

  • bij het creëren van draagvlak binnen het verpleegkundig team
  • de twijfels en negatieve feedback ophalen uit het team
  • draagvlak te creëren, met een aanpak gericht op oplossen

De aanpak is niet informeren en overtuigen, maar informeren en advies ophalen. Zo krijg je draagvlak EN een werkbare aanpak voor iedereen die een bijdrage levert aan het onderzoek

Positiviteit

Mariska en Saskia werken met een waarderende benadering en een flinke dosis enthousiasme.

Andere kijk

Je krijgt een nieuwe kijk op leidinggeven door onze HR en leren &ontwikkelen achtergrond. Je zult merken wat een verschil dit maakt op momenten dat jouw werkdruk erg hoog is.

Kennisdelen

Kom erachter dat je niet alleen staat in je dagelijkse uitdagingen en maak gebruik van de kennis en ervaring van collega teamleiders.

Meer over ons:

Mariska en Saskia zijn nieuwsgierig en interviewden verpleegkundigen in een combifunctie om te ontdekken wat de uitdagingen zijn als je verpleegkundig onderzoek en werken aan bed combineert. Besef je even dat je onderdeel uitmaakt van 2 afdelingen, je vaak 2 leidinggevenden hebt en 2 keer zoveel collega’s hebt dan eerst!

Wil je dit combineren met structuur, focus EN zonder eeuwig schuldgevoel? Dan vraagt dit om een daadkrachtige aanpak. Daarom ontwikkelen we op dit moment de onderzoekskoffer; een handige toolbox die je helpt bij goede gesprekken, heldere documentatie en draagvlak.

De toolbox is in ontwikkeling, maar download de eerste gratis tool hier!


Draagvlak in actie!

Wil jij je combifunctie in de zorg met meer plezier en energie uitoefenen? Download dan nu onze gratis tool!

Je gegevens zijn veilig bij ons.

Zij zijn enthousiast:

Postiviteit

Mariska en Saskia werken met een waarderende benadering en veel enthousiasme. Ik ga met vertrouwen aan de slag met mijn actieplan en dat terwijl ik echt het gevoel had helemaal vast te lopen met mijn team. 

Veel ervaring en kennis

Heel bijzonder hoe ze met een frisse blik en nieuwe invalshoeken naar lastige werk vraagstukken kijken. Je kunt goed merken dat Mariska en Saskia veel ervaring hebben. Ik kwam er zelf niet uit en had al lang lopen piekeren. Maar nu weet ik wat ik eraan kan doen om constructief uit die lastige situatie te komen op een manier die bij mij past. 

Laagdrempelig:

Je kunt alles vragen en bespreken met Mariska en Saskia. Ik weet nu dat door wat simpele aanpassingen te doen in mijn stijl van leidinggeven, ik het team nu veel beter kan ondersteunen. En daardoor veel beter de teamkwaliteiten kan benutten.