Wees geen vreemde, laat van je horen!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

FlowFabriek snapt het.

Ons hoef je niet uit te leggen hoe het werkt. Wij hebben zelf een lange achtergrond in de zorg als operatieassistent, praktijkopleider, IC-verpleegkundige en teamleider.

Als zorgmedewerker leg je je hele ziel en zaligheid in je werk. Je wilt samen met jouw collega’s goed werk afleveren. Elke dag weer jouw expertise inzetten. En de zorg verleen je in rap tempo. Met protocollen, werkafspraken, voorschriften EN met vele ongeschreven regels. En dat ook nog eens onder hoge werkdruk, met uitval van collega’s en bij personeelstekorten. 

Samenwerken in tijden van hoge werkdruk en personeelstekorten vraagt echt om een andere manier van doen. Daarom werkt FlowFabriek met een maatwerk aanpak speciaal voor de zorg, waarbij de kwaliteiten EN valkuilen de uitgangspunten zijn.

Mijn naam is Mariska Wassenburg. Als kind uit een ondernemersgezin zag ik van kleins af aan hoe belangrijk samenwerken is als je iets wilt bereiken in je leven. Samen een doel bereiken en de klus klaren ook als dat veel vraagt. Dit geeft mij ontzettend veel voldoening, plezier en energie. 

Mijn focus binnen FlowFabriek ligt op leren en ontwikkelen zoals je in mijn cv kunt lezen. Als je goed wilt samenwerken heb je naast vakkennis ook zelfkennis nodig. Je hebt je ook als persoon te ontwikkelen om betere teamprestaties neer te zetten. Ik zie persoonlijke ontwikkeling als DE kans voor zorgteams om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden. 

Mijn naam is Saskia Brons. Organiseren, werken in verbinding, en het zien van een ‘creatieve zee aan mogelijkheden’ zit in mijn bloed! En dat helpt mij om een positieve beweging te creëren in zorgteams en bij zorgmedewerkers die problemen ervaren in het werk en misschien wel tot stilstand zijn gekomen. Niets fijners als dat zorgmedewerkers met hernieuwde energie veranderingen aangaan en kansen grijpen die henzelf en de organisatie mooier maken!

Mijn focus binnen FlowFabriek ligt op HR en het leidinggeven, zoals je op mijn CV ziet. Om als team goed samen te kunnen werken is een stabiel georganiseerde basis noodzakelijk, zowel op de processen en inrichting als vanuit een basisvertrouwen om te kunnen ontwikkelen en groeien. It takes teamwork, to make the dream work!


Neem contact op!

FlowFabriek

Of vind ons op social media